Login

Signup

Posted By

2023 Türkiye Depremi Bağış Bilgilendirmesi

06/06/2023 | 0 Comments
featured-image

Umut Yolu Derneği (Weg der Hoffnung e.V.) olarak sizinle önemli bir konuyu paylaşmak isteriz. Kahramanmaraş depremi sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından gelen büyük destek ve dayanışma gösterilerine şahit olduk. Bu zor zamanlarda bir araya gelerek afetzedelere yardım etme çabaları, ülkemizin insani değerlerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Umut Yolu Derneği (Weg der Hoffnung e.V.) olarak biz de depremzedelere yardım etmek ve acılarını bir nebze hafifletmek için harekete geçtik. Hızlı bir şekilde organize olduk ve bağış toplama kampanyası başlattık. Almanya’nın dört bir yanındaki cömert vatandaşlarımız, duyarlılık göstererek bu kampanyaya destek verdi. Bağış yapan bireyler ve işletmeler büyük bir fedakârlık ve dayanışma örneği sergileyerek depremzedelere umut olmuştur.

Bağış toplama sürecinde, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ile iş birliği yaparak güvenilir ve etkili bir mekanizma oluşturduk. AFAD, depremzedelere yönelik yardımların koordinasyonunu sağlayan ve bu sürecin düzgün bir şekilde yürütülmesini temin eden önemli bir kuruluştur. Bağışların, depremzedelerin en acil ihtiyaçlarının karşılanması ve toplumun yeniden yapılandırılması sürecinde kullanılacağını taahhüt ediyoruz.

Umut Yolu Derneği (Weg der Hoffnung e.V.) olarak bu desteklerin değerini bilmekteyiz ve bağış yapan herkes adına minnettarız. Tüm bu çabalara katkıda bulunan herkese en içten teşekkürlerimizi iletiyor ve depremzedelere sağlık, güvenlik ve huzur dolu bir gelecek diliyoruz.

Umut Yolu Derneği
Weg der Hoffnung e.V.


Umut Yolu Derneği sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Umut Yolu Derneği sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et