Umut Yolu Derneği

Ebeveyn Buluşması (17.09.2025)

Umut Dolu Bir Akşam Daha Geride Kaldı

17 Eylül 2025 Çarşamba akşamı, Essen Üniversitesi Kliniği’nde düzenlediğimiz Ebeveyn Akşamı, yine çok özel ve anlamlı anlara sahne oldu. Bu buluşmada, kanserle mücadele eden çocukların aileleriyle bir araya gelmenin ve karşılıklı destek olmanın gücünü bir kez daha hissettik.

Hep birlikte olmanın verdiği o eşsiz güçle, ebeveynler birbirlerinin tecrübelerini dinledi, kaygılarını paylaştı ve yalnız olmadıklarını bir kez daha anladı. Bu samimi paylaşımlar, zorlu süreçte birbirlerine moral ve dayanışma kaynağı oldu. Birbirlerine uzattıkları her el, umudu daha da güçlendirdi.

Etkinlik süresince misafirlerimize lezzetli ikramlar sunarken, çocuklarımız oyun alanında yeni arkadaşlıklar kurup kahkahalarla dolu saatler geçirdi. Onların gözlerindeki ışıltı ve neşesi, bize bu yolda doğru adımlar attığımızı bir kez daha gösterdi.

Uzmanlarımız ve gönüllülerimiz, ailelerle birebir görüşmeler yaparak onların sorularını yanıtladı ve ihtiyaçlarına yönelik pratik bilgiler sundu. Bu kişisel destekler, ailelerin günlük yaşamdaki zorluklarla daha kolay başa çıkmasına yardımcı oldu.

Umut Yolu Derneği olarak, düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu buluşmaların, aileler için bir nefes alma noktası olduğuna inanıyoruz. Bu bağlar sayesinde, her defasında daha da güçlenen bir destek ağı inşa ediyoruz.

Her iki haftada bir Çarşamba günü devam eden bu buluşmalarla, tüm ailelerimizin yanında olmaya ve birlikte aydınlık yarınlara yürümeye devam edeceğiz.

Bu kıymetli akşamın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm gönüllülerimize, uzmanlarımıza, dernek üyelerimize ve Essen Üniversitesi Kliniği çalışanlarına yürekten teşekkür ederiz.

Umut Yolu Derneği
Weg der Hoffnung e.V.

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top