Umut Yolu Derneği

2024 Ramazan Bayramı Etkinliği

Umut Yolu Derneği “Weg der Hoffnung e.V.” olarak, kanserle mücadele eden minik kahramanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla önemli bir etkinliğe imza attı. 13 Nisan 2024 tarihinde, Witten Herdeke Çocuk Onkoloji Bölümü’nde özel bir Ramazan Bayramı etkinliği düzenledi.

Bu anlamlı etkinlikte, dernek üyeleri ve gönüllüleri tarafından özenle hazırlanan hediyeler çocuklara dağıtılarak onların yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. Bu mutlu anları paylaşmak, Umut Yolu Derneği için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Etkinliğe katılan tüm gönüllülere, bağışçılara ve destekçilere dernek adına içten teşekkürler sunulmaktadır. Sizlerin desteğiyle, kanserle mücadele eden çocukların ve ailelerin yüzlerinde umut dolu tebessümler oluşturmak ve onlara destek olmak büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Umut Yolu Derneği, bu tarz etkinliklerle kanserle mücadele eden çocukların hayatlarına dokunmaya ve onları yalnız bırakmamaya sizlerin verdiği desteklerle kararlıdır.

Umut Yolu Derneği “Weg der Hoffnung e.V.’’

İletişim Bilgileri:
Umut Yolu Derneği “Weg der Hoffnung e.V.’’

Adres: Michelstraße 21, 46119 Oberhausen, Deutschland
Telefon: +49 208 69 84 11 63
E-posta: info@UmutYolu.org
Website: umutyolu.org

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Scroll to Top