Umut Yolu Derneği

Kitap ve Sağlık Tanıtım Fuarı (2024)

Sevgili gönüllülerimiz ve değerli destekçilerimiz,

Kanserden etkilenen çocukların ve ailelerinin yanında olma gayretimizle çıktığımız bu yolda, bir kez daha sizlerle buluşma fırsatı yakalıyoruz. Derneğimiz, Almanya’nın Dortmund kentinde bulunan Beyaz Saray’da (Burgweg 16-20, 44145) 19-20 Ekim 2024 tarihlerinde, Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00 ile 21.00 arasında düzenlenecek Kitap ve Sağlık Tanıtım ve Satış Fuarı‘nda yer alacaktır.

Bu fuar, kanser hastalığıyla mücadele eden çocuklara umut olmak adına hayata geçirdiğimiz projelerimizi ve faaliyetlerimizi siz değerli katılımcılarla paylaşmak için büyük bir fırsat. Gün boyunca standımızda derneğimizin yaptığı çalışmalar, hedeflerimiz ve daha fazla çocuğa nasıl el uzatabileceğimiz konusunda detaylı bilgiler vereceğiz.

Ana tema: Kök Hücre Tedavisi ve Tipizasyon (Örnekleme)

Fuarın en önemli konusu olan kök hücre tedavisi, özellikle kanser hastası çocuklar için hayat kurtarıcı bir yöntemdir. Bizler de bu kapsamda, kök hücre bağışının önemi üzerine farkındalık yaratmak amacıyla tipizasyon hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Ziyaretçilerimize, kök hücre bağışçısı olmanın adımları hakkında detaylı rehberlik sunacağız. Her bağış, bir hayat kurtarma şansı!

Aslan’a Umut Ol: Bağış Kampanyamız Devam Ediyor

Ayrıca, derneğimizin başlatmış olduğu Aslan’a Bağış Kampanyası hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Üç yaşındaki Aslan’ın kanserle olan zorlu mücadelesinde yanında olabilmek için başlattığımız bu kampanya, daha fazla kişinin desteğiyle büyüyebilir. Standımızda, Aslan için başlatılan bu kampanyaya dair broşürler dağıtılacak ve bağış yapabilecek yollarla ilgili bilgiler verilecektir.

Etkinliklerde Neler Var?

Fuar boyunca katılımcılarımızı hem bilgilendirici hem de manevi açıdan zengin bir program bekliyor. Etkinlikler arasında:

  • Semazen gösterileri
  • İlahi dinletileri
  • Söyleşiler
  • Lezzetli yiyecek ve içecek ikramları

Bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek dayanışmamızı güçlendireceğiz ve etkilenen çocuklar için daha fazla umut yaratacağız.

Sizleri, derneğimizin projelerine ve Aslan’a umut olmak için düzenlenen bağış kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. Fuar boyunca yanımızda olmanız bizim için büyük bir güç kaynağı olacaktır.

Detaylı bilgi ve güncellemeler için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. Bu önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyacağız.

Umut Yolu Kanserli Çocuklara ve Ailelerine Yardım Derneği

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Scroll to Top